250 benböj + 250 armhävningar, på tid. 3-2-1 KÖR!!

Då var det dags för att ta sig an veckans utmaning. Eller en del av den. Jag gjorde nämligen 250 armhävningar och 250 airsquats. Får blanda hur man vill men jag valde att köra
10 armhävningar, 10 benböj
10 armh, 10 ben
10 armh, 10 ben
5 arm, 5 ben
5/5
osv ända upp till 250. Airsquatsen var inga problem alls men armhävningarna tog jag slut på ganska fort. Vilken syra där alltså. Huvva. Men jag kämpade på och tog mig igenom på tiden 23.43.

Tänkte pumpa ur de sista sedan i bänkpress och jag lastade på 50kg som brukar vara min uppvärmningsvikt. Jag klarade 3 reps. Haha! Ner till 40 kg. Gjorde faktiskt 8 reps här. Normalt så gör jag nog en bra bit över 25 reps på 40 kg i vanliga fall men nu var jag heeeelt slut. Jag la ner bänkpressen och gick hem istället. :)

Nu har jag alltså gjort nästan halva veckans utmaning som består av total 500 reps av benböj, armhävningar och situps. Situpsen gjorde jag inte idag för jag har så sjuuukt ont i nedre delen av magen tack vare GHD situps FÖRRA!!! veckan, i torsdags. Nya tag imorgon

High five!

Kommentera