Absolut vilopuls, 38slag/min

Gjorde en väldigt intressant sak imorse. Jag hade bestämt att om jag vaknade någongång mellan 05.00 och 07.00 skulle jag sätta på mig pulsbandet och starta pulsklockan för att se hur min pulskurva ser ut när jag sover, och för att få fram vad jag har för vilopuls.

9.00 hade jag ställt väckarklockan på idag för att få sova ut ordentligt. 9 timmars sömn inatt. Man kan se att då gick pulsen upp när klockan ringde också.

Jag tycker det blev ett mycket intressant resultat där jag kan säga att 38slag/min verkar vara min absoluta vilopuls. Än fast jag ser att jag hade 35slag/min vid ett tillfälle men 38 var det mest genomgående.

Man kan även se vars jag har varit lite mera aktiv, kanske drömt något då?! Kul att kolla på kurvan 😛

vilopuls

 

Där på näst sista peaken var när jag vaknade och efter ett tag klev upp ur sängen. Då drar pulsen iväg lite mot för vad vilopulsen är. Men de är ju bara som det ska vara .

38slag/min är nog rätt lite. Det känns som så alla fall. Låg vilopuls och låg maxpuls. Jag måste vara en väldigt lugn person! 😛

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.