Att inte kunna slappna av i huvudet

Känslan av att vara helt urpumpad i kroppen och totalt jätte trött fysiskt men inte kunna slappna av för att det är tusen och en tankar som flyger i skallen på en. Det är då inge kul. Kroppen är jättetrött men huvudet kan inte slappna av. Inte alls en bra kombination.

De är då verkligen tankar om allt möjligt också. Jobb, träning, städning (oj vad rolig tanke…), bil, mat osv… Allt möjligt. Går liksom inte bara att slappna av i huvudet. Men det är jobb som dominerar dom snurrande tankarna nu när det är så pass mycket nytt. Jag kan ju liksom inte styra över det heller utan det bara kommer och går. Tillslut så blir jag väl så helt utmattad så att jag somnar. Hoppas bara att det kommer då jag har kluddat ner de här. Det är ett litet försök till att få ur tankarna ur huvudet och ner på ett papper. Om jag lyckas? De vet jag inte än. Kan ju liksom inte skriva om tankarna direkt vad de handlar om när det kastas fram och tillbaka hela tiden heller.

De värsta är när jag drömmer att jag är på jobbet och jag drömmer att jag håller på att somna. Men jag får inte slappna av! Skärp dig nu Jens. Du kan ju inte somna när du ska jobba. Så kan jag ligga och drömma om nätterna. Då kan man ju undra hur pass bra sömn det blir dom nätterna. Inte alls bra kan jag säga. Men så brukar jag ha när jag har nytt jobb. Eller jag har märkt det på slutet alla fall. Det var samma sak när jag började på OKQ8 i våras. Första veckorna när allt var så pass nytt så var jag fortfarande kvar på jobbet även när jag låg och sov. Det var de drömmar jag beskrev tidigare att jag inte får slappna av och att jag måste skärpa till mig nu för att kunna göra mitt yttersta och utföra ett så pass bra jobb som jag kan. Samma sak nu när det är så pass nytt på Karma. När jag väl kommer in i det så kommer det att försvinna mer och mer. Men tiden dit är ju inte allt för rolig. Kämpa, jobba, kämpa, jobba! Får ta igen det med någon powernap ibland när man kommer hem och har chans till det. Powernaps, FTW!

Men om jag ska ta och lägga mig i soffan framför tvn ett tag då. De är ju värt ett försök alla fall :)

Kommentera