Bra dröm inatt + dagens träning

Jag hade världens bästa dröm inatt! Jag drömde nämligen att jag var med och körde Gotland Grand Nationals (GGN). Världens största endurotävling. Var så grymt jäkla kul 😛 Tänk om man fick drömma så bra varje natt :)

För er som inte har en aning om vad GGN är för något så kommer här några filmer

Det är en dröm jag har om att vara med minst en gång och köra där. Så inatt fick jag en försmak av det 😛 Skulle vilja ha en ny hoj också och den här skulle ju inte vara så tokig att ha heller :)

Och här nedan är nuvarande pärlan. :) Funkar ju den också men de är väl så att man alltid vill ha nyare saker. Drömma går alltid. (klicka för större bild)

Nog om det. Om en timme är det dags för dagens träningspass. Det är benmördarpasset som stå på schemat då. Hoppas det kommer att gå bra för jag har nämligen lite ont i ländryggen i dag. Eller jag är mera stel än ont. Ordentlig uppvärmning kommer nog att göra susen tror jag :) Får se om man kan gå efteråt bara. Kommer att bli spännande.

Ska börja förbereda mig redan nu för det. Återkommer ikväll med en rapport om hur det gick och känts.

Kommentera