>Bröllop

>I lördags så var jag på Malin och Andreas bröllop. :) Så himla fint det var! Var en riktig rolig avslutning på det också. Lite oväntat och roligt måste jag säga 😀 Jag är väldigt tacksam för att jag fick komma och vara med och dela deras dag med dom och alla deras vänner. Betyder mycket för mig.

Jag ska erkänna en sak också. Jag var faktiskt rätt så blöt i ögonen några gånger. :) Men säg det inte till nån!!! 😉

Maten var helt fantastisk och tårtan var riktigt riktigt god den också 😀 Man kan säga att allt var perfekt och jag är verkligen glad för deras skull! :) Bra upplägg, underbart allt som hände, det perfekta värdparet som hjälpte dom fixa och dona med allt. Staffan och Linda är nog de bästa man kan ha som ett värdpar känns det som :)

Jag fick vara med i en av tio tävlingar också. Självklart så vann jag den ju! 😉 Är det tävling så taggar jag till direkt! Den tävling jag var med i gick helt enkelt ut på arga leken. Tre killar skulle hålla minen när tre tjejer försökte få dom att skratta. Alltså en tjej per kille. Efter att jag hade vunnit tävlingen så fick jag ett nytt smeknamn. Jens “Stone Face” Edlund! 😛 Hehe. Var dock väldigt nära några gånger att jag skulle tappa masken men jag höll mig bra och gick som segrare ur den hårda striden :)

Kvällen avslutades med lite dans och massa prat :) Jag var lite anti till att dansa först eftersom jag är lite som magnus ugglas låt, jag dansar aldrig nykter 😛 Men när jag väl tog mig ut på golvet så var jag fast där i 2.5 timme trotts att jag var nykter. :) Var riktigt roligt också. MEN! Ska man dansa så länge när det är varmt så är det inte att rekommendera att ha kostymbyxor, skjorta och en väst på sig! Jag kunde nästan vrida ur skjortan sedan. Lite äckligt men vadå! Man måste ju gå in för de man gör :)

Jag önskar Malin&Andreas all lycka i världen! Jag hoppas att ni kommer att få det underbart och att bröllopsnatten var bra också :) Era liv har redan börjat bra tillsammans med två underbara barn och massor med fina vänner :)
Kram till er! :)

Kommentera