Dagens pass

Lunch

Uppvärmning

10varv av:
Löpning 75m
5 armhävningar
5 airsquats

Sedan
100 burpees på tid

Tid: 7:38

Tiden är inte så mycket att säga om. En bra bit ifrån 6:05 som är mitt personbästa. Men jag är ca 10kg (dåliga kilon) tyngre idag än då och det märks i de flesta passen nu.

Kväll

1. Conditioning
3×1,000m Row, rest as needed

2. Snatch Technique
A. 5x”Second Pull Drill” – stay under 65% of 1RM
Slowly pull the bar from the knees (shoulders over the bar) to the pockets (torso vertical), return to the above the knee position and complete a power snatch

B. 5×2 single Power Snatches, climbing – but keep it moderate, not heavy.

Bästa tiden på 1000m rodd idag 3.34 vilket jag är rätt nöjd med med tanke på den form jag är i idag.

Snatchtekniken gick dåligt i början, men avslutades bra. Dålig i hangsnatch kände jag. Knappt kört det och har lite problem med att jag får stången för långt ut från kroppen hela tiden. Avslutar mest troligt inte extensionen i knä/höft. Tekniken sitter inte! Har lättare att träffa rätt när jag drar från golvet. Körde på 40kg vilkte är ca 60% av mitt 1RM.

Avslutade passet med 5×5 15kg rygglyft i GHD riggen.

Kommentera