Dagens pass

Lunchpass

Uppvärmning
5 varv lugnt tempo
5 sträckbacksida-gå ned i squat- sträck upp händerna-och upp till sträckbaksida igen
5 armhävningar
Löpning 75m

Sedan
20-15-10-5 reps av
Burpees utan armhävning
Situps
JumpingJacks
1 löpning @ 75m efter varje runda.

Tid: 6.06

Avslutade med

TTB
Ta sig upp till 20 stycken med så få set som möjligt.
Jag gjorde 20-10-10. Alltså lite extra.


Kvällspass

1. Conditioning
21 – 15 – 9:
Thruster 40kg
Front Squat 40kg
Wall Ball 9kg

Tid: 14:47

2. Barbell Conditioning
AMRAP 3:
9 Power Snatches, 60kg (40)
15 Power Cleans, 60kg (40)
21 Jerks, 60kg (40)
Max Reps of OHS, 60kg
Score is number of OHS

3. Strength
2×10 Back Squat


 

Lunch

Jäklar vad duktiga dom börjar bli dom som jag håller lunchpass för. Jag är ju med också så min ledar roll är inte helt 100% då jag själv ska försöka göra något vettigt. Men när det är mer tekniskt krävande pass backar jag från min egen prestation och ser till så att dom andra får ut maximalt ur passet. Idag var det fullt ös hela vägen och sedan peppade jag de andra. Man hinner mycket på 20min bara man vill.


 

Kväll

Första delen gick rätt bra. Körde på den vikt som stod i passet så den tiden är jag nöjd med. Har säkert kunnat haft högre tempo på lättare vikt, men jag är ändå nöjd. Hade högt flås genom hela passet och en brännande syra i benen.

Del två därimot var det andra bullar i 😛 Under tre minuter ska jag hinna 9 power snatch, 15 power clean och 21 jerks. Nu hann jag till 5 jerks. Alltså inte ens till OHS där man fick samla poäng. Att tillägga var att jag körde 20kg lättare än vad som var skrivit på passet och ändå hann jag inte med OHS 😛 Detta var ett försök att skala passet till min nivå men det visade sig att jag inte riktigt är där än 😛 Hehe. Jag är ändå nöjd.
Jag körde klart passet utan tid och gjorde 12 OHS också.

Del 3 var tung. Benen rökta som laxen på ett julbord. Körde två 10:or på 70kg alla fall.

Nöjd rakt genom passet än fast jag inte fixade del 2. Bra jobbat Jens, klapp på axeln och high five till mig själv!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.