Dagens pass

1. Strength
work up to a heavy double deadlift

160×2 nytt pb

2. Conditioning
EMOMx8
Odd: 7 Deads at 65% (110kg)
Even: 60 Double unders


 

Haft ont i ryggen idag. Kommer och går ibland. Kommer mest när jag inte har skött min rörlighet. Blir väldigt tajt i framsida lår och i höftböjaren. Men jag körde på i marklyftet och det kändes okej när jag lyfte. Lyckades Klämma till med en relativt lätt tvåa på 160kg idag. Sätter ned stången efter varje reps och tar nytt grep och lyfter igen. Så det är utan studs.

Men sen på andra delen gick det sämre. Ländryggen (höger sida mot skinkan) gjorde ondare. Mest troligt pga marklyften. Körde tre varv av marklyften. Doubleunders gick inte alls nå vidare. 40 på första sen gick det bara nedåt. Var väldigt tveksam till om jag ens skulle göra dom först för jag har haft ont i vaden hela veckan. Sprungit rätt ofta på hårt betonggolv på slutet på jobbet. Verkar Inte vaden gilla.

Det blev vad det blev idag. Ett personbästa på det planerade passet.


 

Lekte lite sen och gjorde ett nytt personbästa i musleups i ringar. Sex stycken i rad är just nu det nya rekordet. Kan nog göra fler utan några större problem men kände att jag var ju tvungen att åtminstånde göra en mer än tidigare 😛

Nya tag imorgon.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.