Dagens pass

Conditioning
50 Cal Row
50 Box Jumps
25 Power Clean 60kg
25 Burpees

Tid 10.57

Innan passet tidigare idag har jag känt mig sliten och inte alls så speciellt taggad. Men vi kom till boxen, i huvudet hade jag tänkt att jag skulle ta det lugnt och lite lättare idag. Icke sa nicke. Kommer dit så kommer Andreas Sandström fram och säger att han precis kört dagens pass från competitiorstraining.com och han fick tiden 14.00. Då gick det ju inte att mesa runt och ta det lugnt. Fullt ös bara.

Det kändes riktigt jäkla bra när jag väl körde också. Jag är väldigt nöjd med min insatts idag.

  • Rodden var jobbig. Kändes att jag körde lite baksida igår.
  • Boxjumpsen gick riktigt bra. Jämnt och fint tempo, vila i topp.
  • PC, här är jag väldigt nöjd med hur jag jobbade. I vanliga fall brukar jag göra 1 vila. 1 vila osv. Nu gjorde jag flera i rad. Mycket mera flås på det viset, men det är precis vad jag behöver. Lite intervallträning. Ska verkligen försöka hålla i detta och köra mera på detta vis. Att pressa mig själv hårdare med andra ord.
  • Burpees, ja burpees är alltid burpees. Svin jobbiga. Men jag hade bra tempo genom dom. Nöjd.

Total idag: Klappar mig själv på axeln och säger bra jobbat! NÖJD!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.