Dagens pass

Mycket träning och mycket teori just nu. För de som inte vet går jag just nu en PT utbildning som pågår i veckorna två följt av en vecka kost. Lärt mig en hel del och att se saker på lite nya sätt. Och mer lär det bli.

Idag har vi under dagen kört squat, deadlift och bänkpress (swinglish blandat när de är som bäst)

Har haft “problem” med mina backsquat länge och har stått still lika länka. Hamnat på något typ av platå. Men då provade jag low bar backsquat och de kändes helt plötsligt mycket bättre. Har kört det för många många år sedan men ratade den positionen helt då och har inte provat sen dess. Men idag var det dags igen.

Förra veckan failade jag på 110kg backsquat (highbar), idag tog jag nytt personbästa på 121kg i lowbar backsquat och det kändes 100 gånger bättre att lyfta så tunga vikter i den positionen. Med andra ord kommer jag att köra mycket mer lowbar framöver för att ta mig över denna platå och upp på högre vikter! Woop woop!

Nu efter utbildningen körde jag och Frida dagens pass som var planerat för oss.

1. Strength
5×5 Front Squat teknik på 40kg för mig eftersom jag kört en hel del ben tidigare på dagen.

2. Conditioning
1 mile Run (1,6km)
21 KBS 16kg
21 Goblet Squats 16kg
800m Run
15 KBS
15 Goblet Squats
400m Run
9 KBS
9 Goblet Squats

Skönt pass. Ingen speciellt monster tid, 18.18. Men det var rätt skönt att springa lite och tugga sig igenom.

Vänster highbar Höger lowbar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.