Dagens pass, inte riktigt som jag hade tänkt mig

Tanken var att köra igenom “Barbara” vilket är

20 Pull Ups
30 Push Ups
40 Sit Ups
50 Squats
Rest 3 Mins
Repeat All For 5 Rounds

Det ser mycket lättare ut på pappret än vad det var. Första varvet tog 9 minuter inklusive vila, så alltså 6min aktiv tid. Då kom huvudvärken. Varv två tog ungefär lika lång tid. Orken totalt borta, huvudvärken fortfarande där, kroppen som en geleklump. Jag slutade helt enkelt efter två varv. Ett nederlag. Men tittar jag tillbaka så har jag kört periodisk fasta den senaste veckan och håller fortfarande på att ställa om mig (hitta rätt nivåer av allt).

Just idag klockade jag in på ca 1200kcal innan jag tränade med på tok förlite kolhydrater idag. Summa av de hela blir för lite energi och för lite kolhydrater. Mer mat imorgon. Mitt mål är att ligga mellan 2000-2300 kcal per dag vilket jag inte ens var i närheten av idag. 1560kcal kom jag in på idag. Äter som en tok men får ändå inte i mig energi så jag måste börja plocka in lite mer energität mat än vad jag äter nu.

Jag gav mig inte där med träningen utan det blev lite cykelintervaller och löpintervaller. Det gick bättre. Hade ganska lång vila mellan intervallerna. Det krävdes för att kunna göra dom. Men gick mycket bättre än de jag hade bestämt mig för innan

One thought on “Dagens pass, inte riktigt som jag hade tänkt mig

  1. docksta skriver:

    Kämpa på Jens!! 1560 kkal är inte att äta som en tok, det är att äta som en kvinna 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.