Dålig power idag, ändå ett personbästa.

Testade mitt nya hopprep idag på gymet och lekte med det i ca 10min. Riktigt skönt och snurrar hur lätt som helst. Nästan för lätt 😛 Måste ta lite tid och vänja mig med det istället för dom klumpiga tjocka repen som friskis har. Såhär ser dom ut

 

Inte alls taggad på gym idag men försökte ändå. Slutade med att jag helt gick ifrån mitt upplägg för dagen och körde detta istället:

3press-3push press-3push jerk
20kg
20
40
50
55 1 press sedan var det stopp. Inge power alls idag.

Gick ifrån mitt upplägg och körde splitjerk istället
50*3
60*1
70*1
75*1 PB utan att jag visste om det.
80*fail. Sjukt nära. Har det i mig om jag hade haft lite mera power idag.

Sen bestämde jag mig för att köra 30 burpee-CTB pullups på tid för att få fram lite svett.
Men det blev bara 20stycken. Fick en konstig ond känsla i axlarna så jag slutade. Var duktig och lyssnade på kroppen helt enkelt. Kanske man blir klok med åldern? Isåfall så är jag en jäkligt klok 7-åring.

Nu är det dags att ta och snygga till sig för Frida ska nämligen bjuda ut mig på middag på Mamma mia! 😀 Kommer bli hur gott som helst och väldigt mysigt också :) Trevlig fredagkväll till er alla!

Kommentera