Det är Jens som håller i passet idag så nu blir det…

Under sista april helgen så var vi uppe i Ö-vik och hälsade på min familj. Passade även på att festa till det lite på sista april med mina kompisar. Kul att få träffa dom igen för det var ju ett tag sedan. Ingen dator med och inge sitta vid internet på ett tag då så jag har inte varit så aktiv här kan man ju lugnt påstå.

Idag hade jag ett morgonpass på Karma. 8.30 körde jag igång det med “mina damer” och en kille 😛 Riktigt kul nu när man börjar känna igen lite folk. När jag kom in i salen så hörde jag hur dom pratade om mig också. “Det är Jens som håller i passet idag så nu blir det jobbigt, men roligt!” Alltid kul att höra :)

Jag började lite lugnt och försiktigt idag med 15min uppvärmning och rörlighet. Tanken var att hela passet skulle vara lugnare än vanligt. Men det stegrade sig hela tiden och dom taggade igång rejält så det blev ganska tufft på slutet ändå 😛 Bara roligt. Och när man ser att dom är taggade och skriker och har sig så blir man så taggad själv och så blir det bra ös på de hela :)

Nu är det bara att ladda batterierna för afterwork pass 16.00 på Karma igen som jag håller i. Kettlebell står på schemat i 55min. Funderar lite på ett litet annat upplägg än vad jag vanligtvis kör. Ett riktigt afterwork pass helt enkelt 😛 Vi får se hur det blir med det.

Nu blir det lite fix här hemma innan det är dags för lunch

Tagged , , ,

3 thoughts on “Det är Jens som håller i passet idag så nu blir det…

  1. Diana skriver:

    förutom att armarna och ben känns som spagetti. Var det hur enkelt som helst…

  2. Diana skriver:

    exakt… 😉

Kommentera