Det går faktiskt ändå

Sov piss dåligt natten som var. Men som tur har jag en snygg sambo. Eller oj, jag menar duktig sambo som släpar upp mig ändå ur sängen. Sov ca 3-4 timmar i bästa fall men vi hade bestämt att vi skulle ta en promenad vid 8.00. Sagt och gjort, seg ur sängen var jag som tusan. Men väl ute så var det faktiskt rätt så skönt. Med det sagt så vill jag säga att det går faktiskt att motionera om man kliver upp lite tidigare. Hade jag varit själv hemma nu och Frida jobbat så hade jag sovit minst en timme till istället för en promenad.

Jobbade från 10-18 och sen var det dags för ett litet pass igen.
Jag har ju varit rätt så sliten i kroppen på slutet tycker jag. Ingen ork och ingen energi när jag väl ska träna. Så jag har bestämt mig för att den här veckan ska vara en återhämtningsvecka. Lugna pass på crosstrainer eller cykel för att få blöda igenom kroppen och transportera ut skit. Det har blivit tre sådana pass än så länge och planerar ett till imorgon. Känns alltid skönt efteråt när jag är klar. Än fast jag har varit skit trött idag så känns det bra efter. Körde lite rörlighet också så det var ju bara ännu bättre.

Har blivit screenad idag också. Rätt så kul att få någon som tittar på mig en gång och säger vad jag ska göra istället för att jag tittar och säger åt folk hela tiden. Så det är bra någon tittar och säger vad som är tokig med mig och vad jag behöver. Riktigt nyttigt. Fick man lära sig lite nya saker också.

Jag visste ju själv många av sakerna som jag behövde jobba med, inte allt, vad som var dåligt på mig själv. Men tar man tag i dom själv? NEJ! Nu är det någon (tack Viktor Pontare!!!) som har sagt åt mig vad jag ska göra så nu känner jag lite “press” att jag faktiskt måste göra det. BRA! En gång om dagen är bra för mage, eller kroppen i de här fallet.

I-can-do

 

Nu ska jag ta och lära mig andas lite innan jag somnar. Något jag har lärt mig idag också. Kortisol, nej tack! Andas med magen FFS!!

Kommentera