Effektiv träningsdag och recept på kycklingcurrygryta.

Idag hade jag bestämt mig för att ta en cykeltur. Jag är inte alls en sån som tycker om att cykla långt utan det gör mest bara ont i benen i alla uppförsbackar då mjölksyran kommer in i benen. Uscha. Men det går säkert att träna bort det med. Det blev 8.5km cykel i högt tempo för att vara mig och direkt efter det så blev det 60min crossfit med olika teknikövningar och lite olika snabba WODS. Mycket effektiv träningsdag idag kan jag lova.

Gjorde en god currygryta för ett tag sedan som var väldigt lätt och snabb att slänga ihop som jag tänkte lägga upp här.

kyckling

 

Recept på kyckling currygryta:
3-4 kycklingfileer
1 gul lök
4 dl grädde/kokosmjölk
1 dl creme fraiche
1 buljongtärning

Curry, efter eget smak och tycke
1 tsk soja
Smaka av med salt & svartpeppar

Börja med att steka upp kycklingbitarna ihop med löken. Tillsätt sedan resten och låt det stå och småputtra i 15-20 minuter.

Jag hade broccoli till men man kan ha vad som man känner för själv.

 

Tagged , , , , , , ,

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.