Efter sol kommer regn…

Efter sol kommer regn. Bokstavligt talat, det regnar ute och är grått och trist. Väldigt tråkigt. Men det var inte det jag tänkte på när jag sa att efter sol kommer regn. Nämligen mig själv. Jag har varit bra länge i rygg och allt annat men det har sakta men säkert smugit sig på lite mer stelhet i ländrygg. Lite mer ont i skulderpartiet där jag har min gamla hockeyskada. Dom där “vanliga” ställena som jag brukar ha problem med. Men det har även kommit lite ont i knäna när jag är ute och springer vilket jag inte alls gillar. Nu sista dagarna och framförallt från igår så har jag fått hemskt ont i vänster knä då jag har väldigt svårt att böja det. Gör ont som f*n då. Men det kanske går över. Hoppas då verkligen på det.

Blir till att ta det lugnt några dagar alla fall och ge knäet en chans att återhämta sig. Men blir det inge bättre innan nästa vecka så är det bara till att åka och kolla upp det.

Kommentera