En på fem

Så mycket att göra, så lite tid.

Idag är det dags för träning. Jag har nu vilat nästan helt från träning. Jag har kört ett lugnare pass på fem dagar. Jag har helt enkelt låtit min kropp få en chans att helt återhämta sig. Jag börjar känna mig bra nu igen från alla små krämpor jag har haft så som armar, ben, axlar osv. Men idag så blir det träning. Ett crossfitpass med fokus på ben. Tänkte lägga upp det med något liknande som

Backsquat 3-3-3-3-3 reps på 90% av dagsformen.

4 varv av:

AMRAP 3min
5 explosiva backsquat 50% på tyngsta 3:an (ska lätta från marken när man exploderar upp)
10 boxhopp 70cm
20 mountainclimbers

Vila 1 min

Snabbt och intensivt pass blir det. Kommer nog kännas bra i benen efteråt. SCCCCHÖNT!

Efter träningen ska jag och Frida åka direkt hem till Husum för att hälsa på min familj och äta lite mat. Nom nom nom! Men nu ska jag ta mig en liten promenad!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.