>Formbild + dagens träning

>Nu var det ett himla tag sedan jag har tagit några formbilder överhuvudtaget. Men jag tycker att det var dags. Än fast jag inte alls är nöjd med hur jag ser ut just nu men det kan ändå vara roligt och bra att dokumentera nu under bulken också. Jag ska försöka knäppa några kort en gång per månad så att jag på ett enkelt sätt kan se och följa utvecklingen. Jag har ju sagt att jag inte bryr mig så mycket om hur jag ser ut MEN, ja innerst inne så gör man väl det. Klart som sjutton korvar att jag vill se bra ut också :) Men största målet är ju crossfitten tillslut.

Väldigt dåligt ljus på bilderna och bara mobilkameran. Skulle vilja haft en riktigt kamera och bättre ljus. Men det är ju ändå något.

Jag längtar verkligen tills deffen börjar. Då ska allt de onödiga bort från kroppen och jag ska känna mig nöjd! Alldeles för mycket onödigt just nu.

Vikt 72,5kg
Kroppsfett enligt vågen 17,2%

“Standard bild” som jag har kört på tidigare. Lätt att se skillnader då. 

Försökte få fram musklerna på benen. Men dom lyser fortfarande med sin frånvaro. 
Aldrig knäppt på ryggen förut så det här blir ett första kort där. Väldigt svårt att knäppa det själv måste jag säga. Helt avslappnad här. Snygga lovehandels……

Nog om det nu.
Dagens träning är den flummigaste jag har haft på länge 😀 Men det var ändå kul att få göra något helt annat än att följa schemat. Började med bänkpress bara för att jag var sugen på det och följde upp det med lutande hantelpress. Låg mellan 6-8 reps i båda övningarna. Sedan gick jag ut till maskinparken och där stod Oskar och Gong och hoppade lite hopprep så jag satte mig ned och titta på och pratade lite :) Kunde inte låta bli så jag hoppade lite efter ett tag också 😀 Det hela slutade med att vi gick in i streatch rummet och tränade på att stå på händer. Kul träning :)
Efter det så var det in till fria vikter och köra lite biceps innan jag tränade ännu mer på mina socialisations muskler, med andra ord prata 😛
Jag blev lite irriterad på mig själv för att jag pratar så mycket och stör alla andra som tränade och dels mig själv också så jag tänkte att jag skulle låta dom vara ett tag och springa 10min på löpbandet. Efter 10min kändes det så bra så jag tänkte lite till. De där lite till tänkte jag många gånger och det slutade med att jag sprang 42min och 7km. Ett lugnt löptempo var det men ändå helt fantastiskt att kunna springa igen utan att känna något alls i vaderna 😀 Men efter 7km tänkte jag, det är nog bäst jag slutar nu ändå. Hade fortfarande bra med energi kvar i kroppen :) Kanske all glädje och glada Jens på slutet som har boostat upp det :)
Totalt sett var jag i gymmet i 3.5 timme!!! Sjukt länge. Men kul var det :)

Hem och äta och sen tar jag det bara lugnt ikväll :)

Ny dag imorgon och då bär det av till Umeå för skola och födelsedags party för Teresia :) Kommer att bli kul :)

Never Give Up!

Kommentera