Fullt ös!

Det blev ingen träning idag. Jag var helt enkelt för lat. Kände mig lite sliten i kroppen så tog det helt enkelt lugnt. Men det blev en liten promenad ikväll med Frida istället. Nya tag imorgon då det är två stycken fotbollsmatcher med korplaget! Det är bara vinst som gäller för det beryktade Snepass!!

Tar igen det en annan dag helt enkelt med träning. Marklyftspasset kvarstår i planeringen och det kommer mest troligt att bli på söndag förmiddag istället.

Nu har jag jobbat tre av mina 10 dagar så det återstår sju stycken om man är lika snabb som mig att räkna på fingrarna. Kommer att bli sååå skönt när det väl är lite ledighet igen. Idag var helt hemsk på jobbet. Inte så att det inte är något man inte klarar av men det har varit så sjukt stressigt hela dagen. Blev först inringd tidigare och sedan har det inte varit en lugn sekund på hela dagen. Folk hela tiden och alla sysslor som ska hinnas med har helt enkelt fått blivit omprioriterade så att bara det viktigaste har blivit gjort. Det blev faktiskt så att jag fick jobba över ett tag också för att jag helt enkelt inte hade hunnit med det jag skull göra. Så kan det vara ibland. Tur man har bra tålamod alla fall! :) Annars hade det inte gått.

Jag ska ju nämligen bli bästa säljaren i sommar på OKQ8 Bollnäs! Högt mål för att vara en “sommarfågel” (sommarvikariat). Men så är det. Bäst ska jag bli. Den som kommer tvåa är bara den första att förlora så det finns bara en plats åt mig! Först! Bäst! Nummer ett! Thats me!!!

Nu blir det att slappa framför tvn och en film med gumman och ladda för matcherna imorgon och stängning på OK på kvällen.

Om mina katter skulle förklara hur man slappar så skulle det se ut något i stil som denna. (Inte nån av våra katter utan lånad bild från Da’ google!)

Kommentera