>Gula leden över åsberget 10,2km löpning/powerwalk

>Innan lunch idag så drog jag iväg på en powerwalk var det tänkt. Men det slutade med att jag sprang nästan hela vägen :) Jag skulle ta mig runt gula leden som går på Åsberget här i stan. Hade kollat upp innan och fått fram att den skulle vara ca 6km terränglöpning. Blir perfekt tänkte jag! :) när jag väl tittade på klockan så hade jag sprungit i 50min och jag var inte ens uttråkad på det. När jag kollade upp hur långt jag hade sprungit så var det total 10.2 km!!! Personbästa i både distans och antal aktiva minuter. Kilometer tiden är ju inget att skryta med. Men höjdskillnaden mellan högsta och lägsta punkten är ungefär 170meter också. Total stigning var 500m enligt min klocka! 😀

 Mycket fin miljö och väldigt vacker utsikt måste jag säga. En film och en bild blev det.

Enda nackdelen med hela löpturen, som för övrigt gick bra med vaderna, är att jag slog i min högra lilltå i stubbar och stenar tre gånger så att den ser ut som knallblå liten potatis. Uppsvälld och väldigt väldigt blå. AJ! Kan inte gå riktigt nu. Det gick bra att springa för då var jag ju fortfarande varm och igång. Men ajajaj när jag kom hem och det fick stelna till. Så nu är löpningen borta i några dagar igen. Så typiskt!!!
Men jag får se det positiva i det hela. Hittade en fin ny väg som är väldigt varierande. Fantastiskt väder också :)
Jag höll ju på att glömma bort en sak 😛 När jag hade sprungit ungefär 20min in på rundan så tänkte jag, här är det ju inte en människa så jag kan ta av mig tröjan och få lite färg på mig samtidigt. 200 meter senare så sitter det ett gäng tjejer på ungefär 10st och grillar!! Va fasen tänkte jag! Haha. Inte var jag beredd på det och inte magrutorna heller som inte syns än! 😛 Men det var bara fortsätta springa det och inte tänka så mycket mera på det. Men jag höll ju på att springa fel för jag visste inte vars vägen gick 😛
20-30 min senare så stöter jag på ett gäng pensionärer som sitter och grillar vid ett annat vindskydd. Blicken som dom gav mig var ju obetalbar!! 😀 “Va!!? En halvnaken man här uppe på berget och han springer också!” Ungefär en sån blick fick jag. Men kanske dom gamla tanterna tyckte det var hejsan att se en halvnaken ung man i sina bästa dar? 😛 Vem vet. Det låter vi vara osagt. Haha. 

Kommentera