>Gyminstruktörskurs steg 2, Lillsved Friskis & Svettis

>Vilken grymt rolig helg det har varit. Jag ville inte alls åka hem, så bra var det :) Jag har lärt mig så otroligt mycket och fått provat på massor med nya saker. Men samtidigt så har jag ändå fått bekräftat att mitt eget tänk har varit i rätt banor. Så det känns rätt skönt det också. Funktionellt ska det vara helt enkelt.

Jag ska se om jag kan skriva lite mera om helgen imorgon för just ikväll är jag rätt så trött så ska snart gå och lägga mig för att sova ut imorgon. Men jag ska lägga upp lite bilder och en film från helgen. :)

Fokusering på ett försök på personbästa, 155kg

Fokusering på ett försök på personbästa, 155kg

Personbästa!!! 155kg. Titta på vänster hand hur nära det var att jag tappade stången.

Här körde vi lite olika stationer för att testa på olika typer av cirkelgym kan man kalla det. Det här var station 2, intensiv. Burpees, push-press, boxhopp och KB sving 32kg. Efter att jag hade kört första varvet och ledarna såg hur jag matade mina burpees så filmade dom mig på varv 2 utan att jag  visste det. Det syns på slutet att jag börjar bli lite less. Men det är ju trotts allt varv två och rätt bra tempo ändå :)

Kommentera