>Helgen som kommer

>Ja men då  kör vi då!!! Alltså städar. Fönstren håller på att putsas och bli fina. :) Sen ska bara golvet torkas så är mitt “home-sweet-home” helstädat. Skönt att komma hem i helgen till en ren och fin lägenhet :)

Precis ätit lunch nu men jag måste kicka igång städningen igen för jag måste hinna ner på stan fram och tillbaka. Besöka de där bolaget där dom säljer olika drycker med konstig effekt. Hem och byta om till något finare och vänta på att tåget till umeå går 16.16. Det blir starten på denna partyhelg. Ikväll är det födelsedags party för Teresia, kommer bli skit kul!! :) Sen imorgon är det grabbfest (Mackan tar med sig Jonny 😛 ) och följer upp det med utgång på Harrys där Kapten röd kommer att uppträda. :)
Söndag blir en återhämtningsdag med lite film och kanske en promenad med trevligt sällskap :) Med andra ord så kommer det att bli en toppen helg från start till mål 😀

För dom som inte vet vem Kapten röd är så kommer här en av hans topp låtar.

Jag hade tänkt att jag skulle hinna träna idag men det blir nog inget. Fönstren ropade på mig istället så det blir en vilodag idag. Kanske är bra de också för har lite småkänningar här och där. Nacken och skulderpartiet känns konstigt nog av. Måste ta mig i kragen och få lite massage någon dag. Mjuka upp denna stela rygg skulle nog göra susen. Benen är det bra med träningsvärk i också men ingen sådär ont känning som i skuldrer/nacke. De ordnar nog till sig tillslut de också :)

Höll på att glömma. Imorgon så har jag och bloggen kilat stadigt i ett år 😀 De trodde jag aldrig när jag började blogga men här är jag nu. Med motivationen på topp och allt känns bra så det är bara fortsätta :)

Never Give Up!

Kommentera