Helger är inte alltid bra..

Vilken seg dag jag har idag. Frida väckte mig imorse strax innan hon åkte till jobbet så då klev jag upp. Men jag har inte fått något vettigt gjort alls idag. Bara suttit i soffan och surfat runt på nätet och läst massor om paleodiet. Har hittat intressant läsning men nu är det verkligen dags att ta i saker och ting här.

De första jag ska göra nu är att ta mig en löptur på ca 5km. För när jag ställde mig på vågen imorse efter helgen så visade den något som den inte har visat på mycket länge. Nämligen 74kg. Vad hände där liksom? Det går liksom åt fel håll. Jag hade planerat att gå ned i vikt, men i själva verket så har jag gått upp i vikt än fast jag har ökat min förbränningsträning från 0 min per vecka till 3-5 timmar i veckan + min vanliga träning. Det går inte riktigt ihop. Nog för att jag har festat i helgen och ätit lite mer än vanligt. Men 74kg. Oj oj oj, blir ju mörkrädd… Dags att verkligen ta tjuren i hornen.

Just nu är jag 5kg ifrån min målvikt som jag har haft till augusit. Jag har inte satt något datum utan jag har bara tänkt att jag ska väga kring 70kg någon gång i augusti. Får väl se hur det blir med det nu.. Skam den som ger sig.

Nu blir det löpning, äta och senare ett benpass för att senare börja jobba 16.30. Fullt upp nu. Vi hörs då! Ciaaooo!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.