Idag var det Cindys tur

Igår en benchmark WOD, idag en annan. Nämligen Cindy. Jag har ett resultat sen tidigare som jag skrivit på bloggen, har kört den fler gånger men har tyvärr inget uppskrivet på det.

Mitt förra resultat är från 2010-09-01 och då gjorde jag 14 varv. Målet idag var att slå det och det gjorde jag. 15 varv +16 reps. Kunde kanske ha blivit lite bättre om jag hade sovit bättre inatt. Fick ihop ungefär fem timmars sömn då jag inte kunde somna igår. Men jag vill inte sova så länge på morgonen heller för det ställer bara till det igen nästa natt.

En annan sak som är rätt intressant är att jag kör periodisk fasta och jag äter mitt första mål på dagen vid 12 tiden. Så jag tränade på tom mage idag. Känns lite segt i början men under själva passet går det bra. Men efteråt, jäklar vad slut jag var på då. Kroppen typ skrek efter energi och mat. Så jag åt första gången idag vid 11 istället för 12.

Men summa summarum så blev det ett personbästa idag vilket var målet så jag är väldigt nöjd 🙂

Cindy är följande

Cindy

Planen är att framöver köra igenom rätt många benchmarks för att få ett resultat hur det står till idag och sedan testa dom löpande under kommande träningsår. Har rätt få resultat från de olika benchmarksen och dom jag har är rätt gamla. Speglar inte riktigt vars jag är idag med den kroppssammansättning jag har nu. Men det ska de bli ändring på.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.