Invägning, check. Nu börjar nästa del!

Nu är äntligen denna besatthet av vikten avslutad. Jag vägde in mig idag på 70.5kg och hamnade därmed i viktklassen 50-70kg istället för 71-90kg. Mycket skönt att känna att jag lyckades och med en dags marginal dessutom. Jag kan säga det att vatten har aldrig någonsin varit så gott som det var idag 🙂 Har fikat hos syrran också 🙂 I love carbs! 😀

Så nu kan jag börja äta normalt och leva normalt igen som jag har gjort tidigare. Ingen hets över att behöva gå ner fort nu. Jag skulle gissa på att imorgon så väger jag nog kring 71.5-72kg igen efter att ha fyllt på vätskeförråden 🙂 Har en helt annan energi nu när jag har ätit en ordentligt portion mat och fikat massor och det känns riktigt bra 🙂

Så nu är betalning och invägning klar inför tävlingen och målet är nått. Nu börjar nästa etapp, den verkliga tävlingen 🙂 Den ser jag verkligen fram imot så höll ögonen öppna och heja på både mig och Henke! Det kommer att bli ett nytt steg för mig i träningen att verkligen börja tävla och jämföra mig på riktigt mot andra! 🙂

Jag har faktiskt ett mål också. Det är att hamna på den övre delen av resultatlistan. Nu vet jag inte hur många som kommer att vara med men det är mitt mål, att vara på den bättre hälften. Med blod, svett och skratt så ska det nog gå hur bra som helst! 🙂 Blir faktiskt lite nervös när jag tänker på att jag verkligen ska tävla! 😀 haha. I skrivande stund så är det 3dagar, 4timmar och 15min kvar innan det första passet släpps! Nu kör vi!!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.