>Irriterande när man är begränsad av sig själv..

>Jag var ju ute och sprang en runda nu. Jag tänkte att värmer jag upp ordentligt så kommer det gå bra med vaderna. Men icke sa nicke!
Jag promenerade först i 14minuter, högt tempo. Sedan joggade jag lätt i 6min och en liten lätt stretch efter det innan själva passet. Tycker inte jag får den värme i musklerna som jag vill ha. Måste modifiera uppvärmningen hädanefter så att jag hittar något som passar bra.
Hur som helst, när jag började löprundan så kände jag ganska tidigt att vaderna började göra ont. Jag sprang 3.5km av 4.8km. Eller jag plågade mig igenom 3.5km sen gav jag upp. Jag har säkert kunnat plåga mig igenom resten av sträckan också men jag tycker det inte var värt det. Det kommer bara att ta ännu längre tid att återhämta vaderna så jag gick sista biten. Själva löpningen höll jag väldigt lågt tempo på, ca 145 i puls hela vägen, men det gick ändå inte med vaderna. Så tråkigt och irriterande när något inte funkar som det ska och man blir begränsad..

Jag får helt enkelt låta bli att löpa på ett tag, igen. Träna mycket excentrisk träning och åka ut och cykla istället. Promenader får jag öka på också men dom är ju så tråkiga! Gå där själv bara för att man ska gå. Usch va tråkigt. Men men, de ska ju göras det också. Får leta upp någon naturskön stig så jag har något att titta på åtminstone.

Nu är det dags att leta i kylskåpet efter någon mat. Men finns inte så mycket där nu. Det ekar där inne om man säger något :)

One thought on “>Irriterande när man är begränsad av sig själv..

  1. Curls skriver:

    >känner igen mig som fan dude, jag älskade löpning innan jag gick upp i vikt tänkte att det inte skulle va nåt problem så tog en mil direkt vilket brukade gå smårtfritt innan men har haft ont sen dess i stort sett :/

Kommentera