Jaaa!! Så grymt härligt!

Oj vad det är bra att jobba övertid och komma hem sent till en planerad löpning. Då måste den ju gå fortare för att jag ska hinna med den! Och fort gick det.

Jag började lite segt i början (kilometertiderna kommer lite längre ned) men när jag blev varm kände jag att det var en bra känsla i kroppen. Inte ont någonstans i benen vilket var otroligt länge sedan. Bara lite i bröstryggen, men den räknar jag inte till löpning. Jag sprang lite nya spår och letade skogsstigar uppe vid skyttis ut mot sörliden. Hittade några riktigt sköna stigar där som jag kommer att utforska lite mera för att få springa mer skog.

Lånad bildLånad bild! Men visst är den fin?

När jag väl kom ut ur skogen kändes det så himla bra så jag började trycka på lite. Sen höll jag det tempot nästa hela vägen hem. Jag var tvungen att lätta lite på hastigheten mitt på hållet för att få andas lite. Känns inte som att jag kan ta fullt så djupa andetag när jag har problem i bröstryggen, de är som att den “låser” lungutrymmet lite. Skum känsla som gör ont. Jaja, skit i de nu, små detaljer bara. Jag höll tempot hela vägen hem alla fall. Idag var det konditionen som tog stopp och inte kroppen! Det var över ett år sedan jag kunde springa så att det stöp i konditionen. Det har alltid varit något annat som har satt stopp. Men inte idag! Jag är så otroligt glad och nöjd över det!! Jag börjar ju nästan hoppas om att det faktiskt är ett litet ljus i tunneln som jag ser. Personbästa igår i backsquat och personbästa/årsbästa idag på löpningen 😀 Så otroligt skönt!

Earth, Sweden. Here i come!

Som ni kan se så var jag rätt så seg de två första kilometrarna. men jag höll bra tempo dom tre sista istället 🙂

Tid Sträcka Tempo Hastighet Kommentar
00:05:56 1 km 05:56 min/km 10,11 km/h
00:05:23 1 km 05:23 min/km 11,15 km/h
00:04:12 1 km 04:12 min/km 14,29 km/h
00:04:01 1 km 04:01 min/km 14,94 km/h
00:03:42 0,92 km 04:01 min/km 14,95 km/h
Tagged ,

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.