Jag förstår ingenting!

Jag förstår ingenting om hur kroppen fungerar känns det som! Igår åt jag så mycket glass så jag vet inte vad. Det var utöver en helt vanlig dag med frukost, lunch, mycket middag och kvällsmål. Men ändå så har jag gått ner i vikt. För två dagar sedan vägde jag in på 72.8kg vilket är snudd på bottennotering i år. Men nu idag så väger jag 72.0kg vilket är ny botten för mig i år. Men jag förstår inte hur det kan gå till som?! Inte när man äter som jag ätit på slutet. Kroppen är konstig den.

Mätade magen också och midjan mäter in på 79cm och höften på 85cm. Ingen stor skillnad där jämfört med sist jag mätade. Men skinnet känns på något vis lösare eller slappare på magen nu. Ni som har gått ner i vikt vet nog vad jag menar. Syns nästan ingen skillnad men det känns annorlunda. Men hur som helst så är jag ju såklart glad över denna oväntade viktnedgång och det är bara att kämpa på så att jag ska kunna komma i bra form så att jag kan prestera sedan! My body is my armor! Är vad jag ska kunna säga sedan! Inte som nu, My body is a soft pillow! 2-3kg till så börjar jag nog ska kunna säga My body is my armor.

Kommentera