Känslan av att vara värdelös, omotiverad, orkeslös. Kan vändas på en kort stund.

Idag har jag haft en av mina många dagar nu för tiden där jag inte har lust/ork/motivation till att göra ett enda dugg.. Jag känner mig så värdelös såna här dagar så man vill bara gå å lägga sig för att vakna upp till en ny dag. Arbetslösheten börjar ta ut sin rätt tror jag. Så en flytt kommer förhoppningsvis att göra mycket då jag kan börja söka jobb och aktivera mig igen. Vill jobba!

Men trotts denna slappa, omotiverade skitdag så har jag haft instruktioner. Det kan jag säga är tur. För de är jäkligt kul och i den rollen känner jag mig verkligen hemma! Det som är än bättre är att när jag får ett återbesök och får höra att det jag la fram som förslag som övningar för att få ordning på knäproblem, till en person som haft knäproblem i flera år trotts besök hos sjukgymnaster, att det har hjälpt (på två veckor!!!!) och att det har blivit mycket bättre. De är det bästa man kan få höra just då! Då växer man inombords hur mycket som helst och man blir ännu mer säker på att detta är något jag verkligen vill hålla på med! Med det sagt så kör vi en stor jävla fet high five för nu känner jag mig glad igen!!!!

internet-high-five

Höll ju på att glömma att lägga upp en låt som jag lyssnar på repeat just nu.. Tycker den är riktigt bra!

2 thoughts on “Känslan av att vara värdelös, omotiverad, orkeslös. Kan vändas på en kort stund.

  1. malin söderlind skriver:

    Men du har du inga övningar till mig har ju knä problem

Kommentera