Let’s party!

Imorse var jag iväg på ett morgonpass på Karma som vi har börjat träna på. Jag blev faktiskt lite förvånad över att det var så mycket folk där så tidigt. Dom öppnar 9.30 och jag var där 9.45. De var mycket folk kan jag lova. Men som tur är så är det många “vanliga” gymmare. Eller alla är det där. Så fort man börjar hoppa runt och köra lite crossfit så ser man att det är alltid nån som kollar och undrar vad fasen man håller på med 😛 Men de är kul de med.

Här är de jag körde idag.

Pullups
10
4+6kg
3+6kg
3+6kg
6

TTB fanns inget vettigt att hålla i så var svårt att göra några riktiga…
15
5
10

Hammarcurl
18*10 (5/5), 20*8
20*8
20*6
18*6

Brutalbänk
15kv
5kv+5kg raka armar

Metcon
20-15-10-5 reps av
Pullups Mountainclimbers
situps

Tid 5,25

Rätt så nöjd med passet förutom att dom inte har någon “riktig” pullupsstång. Är en dips/pullupsmaskin som dom har. Inget annat. Tänk vad ett litet rostfritt rör har gjort mig glad om det satt 1.5m ut från väggen! Om jag hade haft ett bättre ställe att göra pullups på så hade tiden varit en annan. För det gick fasen inte att kippa ordentligt där. Fick man till en någorlunda kipp så hoppade hela maskinen till som inte satt fast i golvet. Så det var att vara försiktigt samtidigt som jag ville ha lite fart också. Men det gick inte.

Efter träningen gick jag till ica för att köpa lite snacks för ikväll. Inflyttningsfest! Det blev chips, cheesballs och lite sprite att blanda drinkar med. Men jag skäms ju typ när jag kommer till kassan och lägger upp en chipspåse, en cheesballs påse, två 1.5liters spriteflaskor. Jag köper inte sånt i vanliga fall! 😛 Känns bara konstigt. Och skämmigt!

Nu har Frida precis kommit hem från jobbet också och nu är det full fart för henne att bli klar så fort de bara går! För snart så kommer det lite folk till oss.

Jag har inte varit i närheten av fest eller alkohol sedan nyårsafton och det känns hur bra som helst. Men ikväll blir det ändring på det! En gång per kvartal är väl lagom?! Så nu kör vi!

lets-party

Kommentera