Lite mat idag

Idag blev det inte så mycket mat. Men jag klarar mig bra ändå. Inte direkt hungrig och orken har funnits hela dagen. Men jag bör äta lite mera än vad jag har gjort idag. Jag har inte varit så speciellt aktiv idag heller och det är nog därför jag har klarat mig så bra på så lite mat som idag.

130108

 

Det har inte blivit någon träning idag men däremot har jag tagit två promenader som har totalt gett mig 6,33km idag. Varje vecka har jag som mål att gå/löpa minst 30km.

Nya tag imorgon och då står morgonpromenad/morgonlöpning (får se hur det känns imorgon när jag vaknar) på schemat följt av gym några timmar senare. Avslutar kvällen med ytterligare en promenad och pratar med Frida.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.