Lite samling av träning just nu

Varit förkyld en längre tid. Är nu pigg bortsett från att så fort jag får upp pulsen eller högt flås så får jag ont i halsen direkt. Haft så nu i ca 1.5-2 veckor vilket gör att jag inte kan gå på nå hårt alls. Men styrkan verkar finnas där ändå. Vilket är skönt.

Kört en hel del ben på slutet för att de behöver jag och jag får inte upp så mycket puls på 1-3 reps på det. Börjar man istället köra fler reps så är jag körd.

Som här tex när jag skulle göra ett så bra lyft som möjligt på 10RM.

Blev ett nytt personbästa. Har inte testat att köra på 10RM förut (i max belastnings syfte). Räknade ut teoretiskt från 1 RM vad jag skulle klara och det gjorde jag. Hade nog kunnat ta mer men jag var nöjd där. Tungt var det, ingen tvekan på det. Men kan ta mera.

Gick sedan över och testade en tung etta.

Här är en på 110kg. Inga större problem. Tappar ryggen lite dock som förföljer mig som en svans på en katt. Men lite roligt är det att för ca 4 månader sedan så var mitt 1RM 110kg. Idag är det 120kg.

Igår (fredag) var jag på massage (läs misshandel av det grövre slaget) på Boxen Umeå av Mark. Helvete vad ont det gör. Jag kan utan att tveka säga att så ont har jag aldrig någonsin haft. Att föda barn måste vara likvärdigt, om inte mindre ont än de där. Fyyy fan vad ont det gör. Var så jäkla nära hur många gånger som helst att börja grina som en liten unge för att det gör så ont när han “masserar” (dödar min rygg). Man vill egentligen bara ställa sig upp och ge på han en smäll. Krävs otroligt mycket vilja att ligga kvar på den där förbannande massagebänken när han går på. Ungefär såhär skulle man vilja att de skulle sluta för Mark när han håller på

Men man vet att det är för en god sak så man ligger kvar, elle ja, nästan kvar. Vrider och vänder på sig så mycket man kan innan han säger åt en att lägga sig rakt igen…

Vill även länka till en god vän här https://stavhopparn.wordpress.com/.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.