Mördarpass!!

Förbränning var ordet och förbränning blev det! Jag sa tidigare idag att jag skulle köra crosstrainer och cykel idag. Det blev det inte. Istället övertalade jag Henke att hänga med och köra 200 marklyft och börja varje minut med 5 burpees på 80kg. Övertalningen gick till så här. Henke, är du med och kör 200 marklyft med mig? JA! Svårt va? 😛

Det var grymt mycket jobbigare än vad jag hade trott. Efter 30 reps så fick jag skala ner till 70kg. Men Henke fortsatte kämpa på med 80kg, grymt imponerande! Jag hade dessutom med mig pulsklockan för att registrera en pulskurva under passet. Men kom jag ihåg att starta den då? Icke sa nicke. Men jag höll stadig koll på min puls och jag skulle säga att min snittpuls blev ungefär 175-180slag/min. Sjukt högt alltså. Var mycket sällan under 180 och låg stadigt på 182-183 under största delen av passet. Det tog 33min för mig totalt. Under den tiden gjorde jag alltså 165 burpees och 200 marklyft. Jag kan säga att svetten bara forsade ur mig! 😀 Mycket skönt! Eller ja, inte under själva passet men efteråt! :)

Efteråt körde vi max antal dips, tre set. Men jag var rätt slut på, det blev 10,5,5. Sedan åkte Henke hem och jag ställde mig på crosstrainern. Burn fat, burn!! Fem min crosstrainer och fem min cykel, sen var både mitt psyke och min kropp totalt färdig så jag kastade in handduken och åkte hem. Väl hemma ställde jag mig på vågen och hör och häpna, jag vägde in på 71.7kg. Innan jag åkte till gymmet vägde jag 72.2kg.

Det ska bli spännande att se hur mycket jag väger in på imorgon. Men jag måste erkänna att jag tog ett stort glas mjölk när jag kom hem. Jag var tvungen att dricka något men nu blir det inge mer intag av energi förns imorgon och frukost. Det är bara att nöta på! NO EXCUSES!!!

Kommentera