Morgonpromenad runt höglandssjön

Riktigt skönt att komma upp i tid på dagarna så att jag hinner med att göra något. Nu när jag säger att göra något så menar jag motionera för jag hinner knappt något annat. Idag var jag uppe vid 7 tiden och åt frukost och kramade om Frida innan hon åkte på jobbet. De gör så himla mycket att få krama om henne innan hon åker. Mycket, mycket bättre de än att få sova en timme extra! Jag hade tänkt att jag skulle ta mig ut vid 8.00 men klockan tickade på till 8.20 innan jag kom iväg.

Planen var att gå runt halva höglandsjön och sen in på ica och handla på vägen tillbaka. Sagt och gjort, jag började promenera iväg i detta underbara väder! Passade på att sola lite också, med andra ord att gå utan tröja. Jag har haft min gps klocka på armen hela rundan runt också och tydligen så har jag fått lite färg för jag är vit där klockan har suttit 😛

[nggallery id=9]

Jag tycker det är ganska så skönt att få gå ute själv och få lite egen tid. De har jag alltid tyckt. MEN! De hade ju varit hundra gånger bättre om hjärtat hade varit med. När jag går runt sjön och hela tiden tänker på Frida och längtar. Planerar lite utflykter och mys. Ja då saknas hon mycket! <3 Längtar tills helgen då vi äntligen kan göra något tillsammans och inte bara gå om varandra med jobb. Nästa vecka blir bättre också då både jobbar på dagen och slipper gå om varandra med att hon jobbar morgon och jag kväll.

Nu är det dags att fixa lunch/middagslåda och sedan åka iväg till F&S för att träna lite innan jag börjar att jobba. Ses vi på Ö-viks mesta träningsanläggning idag?! De hoppas jag vi gör! 🙂

Tagged ,

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.