Morgonträning, pass1/2

Idag klev jag upp 06.30, samtidigt som Frida. Tanken var att softa fram till 9.00 och då ta en morgonjogg. Men det tog en lite extra stund så det blir en jogg vid 10.00 istället. Siktar på att försöka vara ute i ca 60min. Sedan hem och äta lunch för att ladda upp för gym på eftermiddagen.

Jaga börjar äntligen komma upp i den träningstid jag vill ligga på. Två pass om dagen passar mig perfekt. En löpning och ett crossfitpass är perfekt. Löpningen är det inte så stor vikt på utan den tar jag bara som en förbränningsdel. Har jag vilodag från gymmet så kan jag lägga in en liten snabbare löpning och satsa mera på det. Men idag blir det bara en mysjogg. Kring 5.30min/km. Perfekt för mig alltså. Inte direkt jobbigt men bra förbränning. Jag bara lunkar på.

Jag håller på att planera några riktiga mördarpass för helgen också. Det enda jag tvekar på är om jag ens kan genomföra det med min förbannad handled som aldrig blir bra. Den är bättre men inte bra. Det är nämligen mycket handledsböjning under lång tid så jag är inte så säker på om jag fixar det. Så jag avslöjar inte vad det är för pass ännu! Ni får hålla ögonen öppna helt enkelt.

Nu är det löpning som gäller!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.