Movietime!

Jag trotsade förkylningen idag och tog en promenad till gymmet och kördet ett marklyftspass. Lågreppare, gick rätt så bra faktiskt. Är rätt så nöjd med resultaten eftersom att jag är förkyld och inte har lyft ett marklyft sedan jag lyfte sönder mig på nyårsafton. Var bara 15kg ifrån mitt PB på 1RM. Ryggen kändes bra genom alla lyft vilket var väldigt skönt för mig att få veta. Så nu är det bara fortsätta att träna på med marklyften. Dock inga maxlyft längre. Vill INTE åka på en skada igen! Jag låter helt enkelt filmen tala för sig själv nu.

Efteråt så blev det en promenad hem igen, ca 3.3km var det med en sväng runt stan och hem igen. Helt okej dag och förkylningen börjar nu släppa sitt grepp tror jag. Blir inte lika orkeslös längre men ändå inte i närheten av att vara helt 100 än. Men 3-4 dagar till så kanske :)

Blev bjuden på “middagsdejt” till syrran sen också. Hemmagjord pizza! Nom, nom, nom! Mycket gott. Kanske inte det nyttigaste, men vet du vad?! De skiter jag i, för de var gott 😉

Nu är det dags hoppa in i duschen och invänta bio ikväll med Henke “Mr. Biff” Forsgren. Vi ska se Battleship.

Kommentera