Multi Balance Trainer = mjölksyra!

Igår var jag och testade ett pass på Karma som jag sedan ska hålla. Dels för att se hur dom har lagt upp det och dels för att få känna på det själv. MBT kallas det och det är egentligen pass med TRX band som fler kanske känner igen. Men märket på dessa är MBT (Multi Balance Trainer) och därför heter passen MBT.

Casall multi balance trainer

Grymt kul var det och sjuuuukt jobbigt. 60minuter ren plågning! I love it! Fick så mycket olika tröttetskänslor som jag aldrig kännt förut. De värsta måste ha varit att jag var så trött i triceps att jag inte kunde kontrollera armbågen när vi sedan skulle stå i plankan och göra lite andra olika övningar när man står på raka armar. Armen ville helt enkelt inte vara still i ett “normalt” läge. Grymt bra effekt! Och ben!! Mjölksyra!!! Usch! Otroligt mycket syra i benen hade jag också!!! USCH! men så skönt efteråt!

Ikväll ska jag på ett kettlebell pass också för att få lite mera inspiration till passen jag ska håla i kettlebell också. Kommer att bli grymt roligt de hära!

Tagged , , , , , ,

Kommentera