>Mycket göra nu

>Nu har det varit mycket göra på slutet så jag har inte haft tid eller ork att skriva något här. Kommer inte bli så mycket den här veckan heller för att imorgon så åker jag ner till stockholm och vidare ut mot lillsved för att gå steg 2 gyminstruktör kurs för friskis och svettis :) Kommer att bli grymt kul och jag ser verkligen fram imot att träffa en från steg 1 kursen och höra hur det har gått :)

I helgen var jag i umeå hos niclas grundström och vi var ett gäng som gick på nolia mässan och sedan på kvällen så hade vi en fest. Det var grymt kul och mycket roligt att få festa i umeå igen : ) det var ett tag sen sist men någonting säger mig att det kommer att bli mera av det mycket snart. :)

Iochmed att jag var i umeå i helgen så har det inte blivit någon träning alls i helgen. Har just nu vilat i tre dagar!!! Jag håller på att få någon slags panikångest över att jag inte har tränat 😛 Det är kanske ett bra tecken. Känner ett så otroligt stort sug att få träna. Men jag har helt enkelt inte haft tid. Jag brukar prioritera träningen väldigt högt men som sagt, jag har helt enkelt inte haft tid i helgen och idag. Får ta igen det senare. Får se hur mycket träning det bli utbildningne också. Hoppas det blir minst ett pass om dagen åtminstånde :)

Nu är det dags att gå och plocka ur den sista tvättmaskinen och sedan krypa ner i sängen medans det torkar över natten. Måste ju vara pigg och kry inför imorgon :)

Kommentera