Nu får det räcka!

Nu har jag gått och haft problem i min handled sedan 14 Juni. Det är  150 dagar för att vara exakt. Den har aldrig riktigt blivit bra. Inte ens i närheten. Jag har besökt vårdcentralen tre gånger med rekommendationerna att vila och äta inflammatoriska receptbelagda tabletter. Men ja, vila går ju inte. Jag har tränat på men försökt undvika pressövningar där det inte alls har gått att träna. Nu är jag less så jag ska imorgon ringa dit och boka en ny tid för att få den ordentligt uppkollad. Samtidigt ska jag passa på att ta blodproverna också för att utvärdera hur kroppen mår invändigt efter 30 dagar mer paleo.

Jag var iväg och tränade ikväll och skulle testa att köra pushjerk med hårt lindad hand. Men det gick inte. Minskade vikten från 60kg till 40kg. Men det gick ändå. Provade tillslut att göra armhävningar, som jag brukar klara, men det gick inte idag. Då tog jag en bläckpenna och började rita ut på handen vars det gör ont eller vars det “skär” till i vissa lägen. Dehär är resultatet.

Som ni kan se så är det inte direkt en lokal smärta utan den är i ganska stor del av handen. Beroende på vilken rörelse jag gör såklart. Imorn ska det sättas näven i bordet och få dom att reda ut vad tusan det är för fel på den här handleden.

Tagged ,

Kommentera