>Nya ideer för vardagsrummet

>Nu är det ju så att jag har knappt något ställe att sitta ner fler personer än 2. Eller jag har inte det, för att bjuda hem folk å sen sitta och äta i soffan är ju kanske inte allt för trevligt.. Men nu har jag kanske kommit på en lösning så att jag ska få in ett bord för fyra personer 🙂 Då skulle man ju kunna bjuda hem folk på mat 🙂

Tanken är som så att jag måste byta soffa, flytta tvbänken, tv + väggfästet och såklart köpa bordet. Har kollat runt lite på IKEA och har hittat bord och kanske en soffa.

Här är bord och stolar jag har kikat lite på

Tror faktiskt det kan funka. Förhoppningsvis så kan det skapa en mer funktionell lägenhet. Men jag är ju inte där än.. Allt är bara en tanke än så länge. Men skulle vara kul att testa och göra något nytt här. Ska då fundera på det 🙂
Never Give Up!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.