Paleo Nordic Reboot 2.0 dag 7

Denna helg har jag fuskat i hela två dagar. I fredags så drack jag tre stycken 33cl cidrar. Igår drack jag 50cl öl, 33cl cider och ca 5dl röttvin. Nu idag så har jag åter igen varit tillbaka på banan. Dock ätit ganska mycket och mycket småätande. Men imorgon är det tillbaka till rutinerna igen för att åter igen se till så att det är 100% paleo.

Lunch: Köttfärssås med sallad

Middag: Spenatsoppa toppat med bacon

Under dagen har jag även gott och mumsat på paleochokladbollar som jag har gjort, ätit två ekologiska plommon och några dadlar. Ikväll slank det även ned en paleomuffin med rödvinbär till.

Jag har inte tränat något idag förutom en två timmars lång promenad. De var skönt att få komma ut och röra på sig lite även om promenaden var en långsam sådan. Totalt så blev det strax över 10km.

Imorgon är en ny dag och då tar jag tag i massor med saker! För denna vecka har jag mest bara segat. Men nu är det dags att ta tjuren vid hornen och få saker och ting gjorda! Stay tuned for more gibberish!

Kommentera