Paleo Nordic Reboot – dag 21 av 30

Sömn blev ca 10 h

Frukost

Två paleobrödsmackor med skinka på

Lunch

  • ett paket bacon
  • två stekta ägg

Ikväll blir det hockey och mat hos mig. Blir lite dricka gott också. Middagen är fortfarande inte bestämd men det blir något som köpes och tas hem.

Igår åkte Frida hem igen efter att ha hälsat på i fem dagar. Det är alltid lika tråkigt när vi måste skiljas åt. Jag blir alltid lika ledsen och ögonen alltid lika blöta.. Fast denna gången tycker jag det var ännu jobbigare att skiljas åt från mitt hjärta. Usch för att inte kunna få vara tillsammans och skapa en vardag. Att ha möjligheten att ta hand om varandra varje dag. Men! Måste se det långsiktigt. Frida får väldigt bra med erfarenhet nu när hon jobbar och får större chans till jobb efter det! Så jag hoppas att vi flyttar ihop igen inom sex månader. Max sex månader!!! Sådär i januari-februari hade ju varit lagomt de! Längtar så grymt mycket tills vi äntligen bor tillsammans igen och jag får dela mina dagar med den jag älskar så!

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 thoughts on “Paleo Nordic Reboot – dag 21 av 30

  1. Frida skriver:

    Usch ja! MAX ett halvår.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.