Paleo Nordic Reboot – dag 22 och 23 av 30

Söndag blev det ungefär 6.5 timmars sömn. Försökte göra någon variant att ställa tillbaka dygnet igen. Gick väl sådär kan jag säga. Maten var inte den bästa heller. Har rört på mig väldigt lite och ätit otroliga mängder mat. Det syns på vågen direkt vill jag lova.

Måndag blev ca 7timmars sömn. Kommer fortfarande i säng alldeles för sent på kvällarna. Blir liksom att man inte orkar bry sig när jag inte har någon tid att passa dagen efter. Inte bra! Måste se till att ta tag i detta nu. Ska börja med att renovera lägenheten så då måste jag få lite rutiner igen. Kommer att bli hur bra so…. vänta på’t, vänta… m helst!!! *inte alls inspirerad av “How i met your mother” 

Idag har jag ätit tre skivor paleo bröd som jag bakad själv.

Till middag blev det kokta grönsaker med älgfärs till.

I vanlig ordning på måndagar så håller jag pass i Husum vilket jag börjat tycka är riktigt roligt. Jag har liksom blivit varm i kläderna när det gäller att hålla i gruppass. Kul att intresset bara blir mer och mer och att vi kanske måste sätta en begränsning på antalet som får komma på varje pass! Hur kul som helst ju! Undra vad det kan bero på att det blir mer och mer populärt? Är det träningen i sig eller är det den otroligt snygga, sexiga och snabba instruktören? (Bra självförtroende idag) Jag tror på nummer två bara för att DET ÄR JU JAG!  Woop woop! High five!

Nog om skämten nu. Riktigt roligt att det har blivit så pass stort i Husum som det har blivit. Detta är verkligen något jag skulle vilja jobba med på heltid. Då kanske med lite mera planering och längre plan framåt och kontinutet än vad som är idag. En gång i veckan är inte så mycket träning för dom men det är bättre än inget. Jag kunde vara med lite idag och det var kul att få svettas lite själv. Jag körde dock inte hela tiden som de andra gjorde. Riktigt bra kämpat av dom alla. Jag måste ju hålla koll på klockan, peppa lite och kolla lite teknik också. Riktigt bra ursäkter när det börjar bli lite jobbigt för en själv 😉

Nya tag imorgon med egen träning och rivningsprojekt i vardagsrummet! Tjiiihooo!

Tagged , , , , , , ,

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.