Paleo Nordic Reboot – dag 24 av 30

Sömn 7 timmar

Frukost 3dl nötter

Middag 450g laxfile med ett berg med olika grönsaker.

Japp du läste rätt. Ingen middag idag. Jag åt bara nötter och middag. En stooooor middag. Kände att jag inte behövde något mer, inge hungrig eller nåt heller. Men då har jag inte gjort så mycket dom senaste dagarna så det var nog helt rätt. Kroppen ställer in sig på vad den behöver vid olika ansträngningsgrader helt enkelt.

Idag har jag även börjat riva i vardagsrummet för att göra om väggarna helt och hållet. Ser förjävligt ut nu men jag hoppas och tror att resultatet när det är färdigt kommer att bli mycket bra! Jag tror på mig själv! 🙂

Ja ni ser rätt på bilden. Det ser ut att vara en dörr där bakom. Det har det varit tidigare också. Men öppningen in till andra lägenheten bakom väggen är igenbommad. Ååååå så snett och skevt det har varit! Det är en av anledningarna till att jag river allt. Sen är dom övriga väggarna skitdåliga också. Så lika bra att göra om hela vardagsrummet när jag liks är igång. Golv och tak kommer jag dock inte röra.

Träna med syrran ikväll också. Vilken skillnad i kämpaglöd hon har fått sedan hon har börjat komma på mina crossfitpass i Husum. Riktigt kul. Stolt bror!

Tagged , , , , , ,

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.