Paleo Nordic Reboot – dag 26 av 30.

Sömn 8h. Precis så som jag ska sova. Riktigt bra.

Frukost

En näve nötter och 5dl vatten

Lunch

Köttfärssås med kokosmjölk, krossade tomater, salt, peppar. Allt som behövs för att göra en underbart god köttfärssås.

En stor härlig sallad och stekt zuchinni (stavning?)

Middag

Samma som lunch

Kvällsmål

Nötter köpta på ica under exotisk snacks hyllan. Lite saltade, kryddade å sånt. Riktigt gott men tyvärr några E-ämnen.

Tränade med Björn och gänget idag. Riktigt kul för omväxlings skull. Kanske ska göra det fler gånger. Slipper man tänka själv, nog för att de gör jag ändå 😛 Är hela tiden inne i min instruktörs roll känner jag ner jag ser andra. Men jag försöker att vara tyst. Det är inte mitt pass så försöker bara vara en glad deltagare 🙂

Började med enarmsmarklyft sedan vidare till turkish getup för att avsluta det hela med 100 marklyft på kroppsvikt, börja varje minut med fem situps. Jag fick en tid på 4.37 om jag inte minns fel och var snabbast bland killarna. Jag var även lättast och gynnades ganska rejält för det idag. Therese fick 4.xx något och var snabbast av alla. Det blir ju en jäkla skillnad för en som väger 90kg och ska lyfta det 100 gånger mot för mig som väger 70kg och ska lyfta det 100 gånger. Plus att jag är ganska så stark i marklyft. Så det var inte så himla farligt. Det var på slutet det började ta imot lite. Försökte vara snabb och explosiv men ändå försöka vara noga med att låsa ut varje reps.

Ställ mig mot samma killar när det är en tung WOD istället så kommer jag dyng sist! De lovar jag. Har inte mycket att komma med då. Men jag jobbar på’t! 🙂

High five nu! *Smack*

Tagged , , , , , , , ,

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.