Paleo Nordic Reboot – dag 27 av 30.

Sömn

9 timmar

Lunch

Köttfärssås med ugnsbakad sötpotatis med sallad

Middag

Samma som lunch

Kvällsmål

Lite nötter och vatten

Träning

6.6km löpning på 34min.
Började i lugnt tempo de två första kilometrarna. Sedan sprang jag i intervaller. Sprang högt tempo (ca 4-4.15 min/km) sedan sänkte jag till 5.30min/km tempo. “Vilade” i det tempot så länge att jag kunde köra på igen.
När jag kom hem vilade jag i fem minuter och sedan var det 100 burpees som stod på schemat. Tiden där blev 6min 50 sek. Skönt att göra dom ute i kylan 🙂

Tagged , , , , , ,

2 thoughts on “Paleo Nordic Reboot – dag 27 av 30.

 1. dockstachefen skriver:

  kikar igenom din kost. åt du tex bara tre ggr den här dagen varav två köttfärssås och lite nötter på kvällen? nyfiken! är allt loggat? frukost? mellis?

  • Jens skriver:

   Allt är loggat. Inte så specifikt när jag bara skriver sallad men allt är loggat. Som jag skrev i min genomgång på slutet blev det lite väl enformigt ibland när jag gjorde storkok.

   Det spelar ingen roll om jag äter en eller åtta gånger per dag. Jag ska fortfarande få i mig den mängd energi jag behöver per dag. Så det var stora portioner när jag bara äter två gånger per dag. Andra dagar kan jag äta fem-sex gånger istället. Lite som man känner för och vad man behöver och är praktiskt. Lite periodisk fasta kanske man kan tycka på vissa dagar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.