Paleo Nordic Reboot – dag 29 av 30.

Oj oj. Nu är det bara en dag kvar av dessa 30 dagar.

Sömn

7h

Lunch

Köttfärssåsen med sallad

Middag

Tapas

Efterätt 

Paleo äppelpaj

  • 2 Äpplen
  • 3dl Mandeljöl
  • 2msk Kokosolja
  • 2msk Lönnsirap
  • 1tsk Bakpulver
  • Kanel

 

Skär bitar av äpplena och lägg dom i botten. Häll på kanel (mycket) och blanda runt det. Blanda sedan ihop de övriga ingredienserna till en smuldeg och strö över äpplena. In i ugnen på 200 grader i 20-25min sedan.

Hittade receptet på denna sida http://rationalexercise.blogspot.se/

Det har blivit riktigt mycket mat idag hemma hos mamma och pappa så här på farsdag. Så jag tror inte vågen kommer att vara så snäll på mig imorgon 😛 Men det är sånt man får ta. Känner mig riktigt pigg och stark istället och det ska utnyttjas med ett lunchpass imorgon är tanken.

Jag ska INTE gå in på hur det har gått eller så under dessa 30 dagar. Jag har varit påväg hur många gånger som helst under tiden jag har skrivit detta inlägg. Men det tar jag efter att de 30 dagarna är slut helt enkelt. Ni får vänta.

Tagged , , , , , ,

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.