Paleo Nordic Reboot – dag 4 av 30

Sömn strax över 7 timmar men väldigt trött idag ändå.

Frukost

  • Köttfärssås med kokosmjölk
  • Kokt broccoli, blomkål och brysselkål
  • 0.5l vatten

Lunch

  • Biffar
  • Sallad
  • Ett glas vatten

Middag

  • Omelett med kokosmjölk, bacon och tomat
  • 0.5l vatten

Kvällsmål

  • Smakade min lammstek som stått i ugnen i över en timme och göttat sig.
  • En avokado

Har nästan känt mig febrig ikväll. Men har ändå som energi. Konstig känsla. Tror det är tröttheten som spelar ett spratt här. Ingen promenad som det står på schemat idag utan jag hoppa i säng snart istället och försöka få mig lite extra sömn. Bara tvätten som ska hängas först.

Kort inlägg idag för jag har inte haft tid. Eller ork.

Tagged , , , , ,

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.