Paleo Nordic Reboot – dag 5 av 30

Sömn 7.5 timme.

Frukost

 • Omelett med bacon, tomat och kokosmjölk
 • En avokado
 • Ett glas vatten

Lunch

 • Biffar
 • Sallad
 • Gurka
 • Tomat

 

 

Middag

Middag hos syster. Vi provade en paleopizza (förutom osten då). Receptet (och många andra) hittar ni på denna härliga och väldigt inspirerande blogg där jag hämtar mycket inspiration, http://undervarttak.blogspot.se.

Efterrätt 

Hämtade ytterliga ett recept från http://undervarttak.blogspot.se. Nämligen ett recept på mjuk banankaka. Perfekt efterrätt efter den mättande pizzan. Lite mosade hallon till gjorde verkligen susen.

Jag var iväg en sväng på F&S för att köra en WOD idag. Snabbt, enkelt och effektivt. Det märks verkligen att jag inte är i den form som jag har varit förut. Nog för att jag kanske har mindre fett på kroppen, men jag är svagare också. Detta skadedrabbade år har inte direkt gynnat mig. Plus att jag var borta nästan en månad innan jag tog tag i träningen nu igen. Borta pga bristande motivation. Men jag är tillbaka med motivationen. Kraften och uthålligheten kommer med tiden. Jag har satt upp några långsiktiga mål nu som jag strävar mot. Det första och kanske det viktigaste målet är att jobba upp min rörlighet i hela kroppen. Funkar inte rörligheten så funkar inte träningen optimalt heller. Alla mina mål är egentligen långsiktiga nu och det är bra. För då har jag något att sträva mot hela tiden vilket i sin tur skapar en motivation för mig. Jag behöver den där extra hjälpen för att ta mig framåt och inte stanna. Progression.

Just ja, höll på att glömma bort WOD:en. Här kommer den.

Knäböj (High bar back squat) 20-20-20 repetitioner på 90% av din kapacitet

Därefter..

På tid, 2 varv av:
20 Thrusters (35/20kg)
20 Knäböj (High bar back squat – samma vikt)
20 Double-unders
20 Knees to Elbows
20 Liggande Fällkniv

MJÖLKSYRA!!!!! Min största fiende. Hatar högreps. 20 backsquats på 35kg tar totalt knäcken på mina ben. Det är ju verkligen inte tungt men MJÖLKSYRA!!!! Det är hemskt hur den kan slå in och påverka 😛

Tiden blev 12.34 på detta.

Tagged , , , , , , , , , , , , ,

3 thoughts on “Paleo Nordic Reboot – dag 5 av 30

 1. Magnus Andersson skriver:

  Hej Jens

  Härligt med utmaningen strikt Paleo! Naturlig och ren mat gör så otroligt stor skillnad för kroppen och det har väldigt många possitiva effekter!

  Tack för länkarna till vår sida Under vårt tak och de fina orden!

  Lycka till

  Magnus

  • Jens skriver:

   Mycket roligt med utmaning. Än roligare är det när jag tagit blodprover innan och ska ta efter för att få se vad som händer på insidan också. Så håll utkik om ca 30 dagar till då jag borde ha fått provsvaren :)

Kommentera