Personbästa!

Då var det äntligen dags för ett nytt personbästa. I backsquat. Kändes bra när jag började värma och jag hade inte alls tänkt att försöka mig på något nytt PB men de var tur jag gjorde det. 🙂 Tangerade först mitt gamla PB på 100kg, sedan gick jag upp till 105kg och tog det lätt. Så pass lätt så att jag laddade på med 110kg och även det gick upp rätt så lätt. Eller ja, lätt för att vara ett 1RM lyft. Jag skulle nog kunna lyfta 115kg också men jag vill inte stressa fram något. Efter dom här sex månaderna så har jag lärt mig att inte skynda i onödan utan köra lite mera på den säkra sidan helt enkelt. Jag är grymt nöjd med att öka med 10 kg i backsquat. 🙂 Mycket bra dag.

Tjejerna körde på hårt i gymmet idag också som körde ett helkroppsprogram.

[nggallery id=5]

 

Tagged ,

3 thoughts on “Personbästa!

 1. dockstahövdingen skriver:

  Det var mig en rekorderlig ökning på backsquaten! Roligt med mkt bilder. Det gillar fansen 🙂

 2. Hej Jens, jag och min fru ( som kommer från Övik) är uppe i Övik fr.o.m Lördag i veckan som kommer. Kör ni några pass i dagarna som kommer fr.o.m Lördag ? Skulle jag kunna få hänga på er då ?

  Hälsningar

  Micke Syd

  • Jens skriver:

   Hej Micke. Vi kör pass ganska ofta (5-6 dagar i veckan, ibland mer) och det kommer säkerligen att bli några pass både i helgen och nästa vecka. Självklart så får du hänga med! Det är bara roligt om det är flera 🙂 Vad är det du är mest intresserad utav? Crossfit, löpning eller “vanlig” styrketräning? Nu på sommaren blir det ju några pass ute i naturen om vädret tillåter med löpningar, kombinerad löpning och crossfit osv.

   Har du några frågor så är det bara att du hör av dig antingen till mig här på bloggen eller på telefon/sms 070 526 64 58. Det finns även en sida på facebook som jag har skapat som heter crossfit örnsköldsvik där vi brukar lägga upp olika pass och kolla om någon är sugen på att hänga med och köra.

   Med vänliga hälsningar /Jens

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.